top of page
Search

KREATIVNO RAZISKOVANJE SEBE

Updated: Nov 21, 2021




Nekje, v tvoji notranjosti se skriva tih glas, ki morda samo čaka, da mu prisluhneš...Nekje, v tvoji globini se skriva mnogo potencialov, ki mirno čakajo, da jih prebudiš.

𝓜𝓸𝓻𝓭𝓪 𝓼𝓲 𝓴𝓭𝓪𝓳 𝓻𝓮č𝓮š: »Nekje, nekoč,…bodo že odkriti, ko bo čas zato.« Zakaj bi čakal-a, da dokončaš ta projekt...zakaj bi čakal-a, da se zgodi...medtem ko v sebi čutiš nemir in potrebo po spremembi...?

𝓣𝓾𝓭𝓲 𝓽𝓲 č𝓪𝓴𝓪š? Dejstvo je da skoraj vedno čakamo da najprej dosežemo neko stanje sebe (sreča, veselje, mir, ljubezen) in se potem odločimo za akcijo, da gremo delat neke stvari. V resnici je pa proces ravno obraten. Ko se odločimo da gremo aktivno v izbran proces, v neko raziskovanje, se naše čustveno stanje in stanje naše zavesti spremeni. Posledica tega je, da se spremeni naš cel svet.

𝓢𝓮 𝓫𝓸š 𝓸𝓭𝓵𝓸č𝓲𝓵-𝓪? Vedno smo mi sami tisti, ki se odločimo. Od – ločitev je ločitev od nečesa kar nam ne služi več ali ni več del nas. Od-ločitev od starih družbenih prepričanj kdo smo, kaj bi morali početi in kako naj bi živeli svoje življenje. (Od)ločitev od starega da ustvarimo novo.

Č𝓪𝓼 𝓳𝓮 𝓭𝓪... Čas je da se spomnimo svojih potencijalov in jih aktiviramo! Zakaj? Zato da končno prevzamemo odgovornost za svoje življenje in vključimo svojo kreativnost, radovednost in raziskovalni duh s katerim začnemo ustvarjati nov svet...(verjetno ste zdaj že opazili da stari razpada).

𝓖𝓻𝓪𝓭𝓲𝓶𝓸 𝓷𝓸𝓿 𝓼𝓿𝓮𝓽? Ko zunanji, fizični, materialni svet razpada, je idealen čas da začnemo graditi novega. Graditi začnemo pri sebi, v svoji notranjosti, kjer so tisti pravi trdni temelji v skladu z naravnimi zakoni. Ko preko dviga zavesti in osebne vibracije ustvarjamo notranji svet, se le ta manifestira tudi materialno, fizično, na zunaj. In to se zgodi veliko hitreje in lažje kot da delamo spremembe samo na fizičnem nivoju.

𝓩𝓪𝓴𝓪𝓳 𝓹𝓪 𝓷𝓮...? Zakaj ne bi svojih spečih potencialov kreativno odkrival-a z ljudmi, ki so podobno misleči in čuteči? V kraju z zelo posebno energijo ob morju?

Kᗪᗩᒍ? - v soboto, 27.11. 2021 od 13:00 – 16:30 KJΣ? – na Župančičevi 27, v Kopru ᘔᗩKᗩᒍ? – ker nikoli prej ni bilo toliko razlogov, da začneš ZDAJ. KᗩKO? – v družbi podobnih dušic, ki se prebujajo KOᒪIKO? - Prispevek: 37€

Če tudi ti čutiš, da je čas – da raziščeš svoje speče delčke – nam sporoči čim prej – število je omejeno.

𝓟𝓻𝓲𝓳𝓪𝓿𝓲 𝓼𝓮 𝓷𝓪: ~ kreativneinzvocneterapije@gmail.com ~ milenadeviktory@gmail.com

ali pokliči oz. pošlji sms na: ~ 069 732 383 (Tanja) ~ 051 413 354 (Milena)

__________________________________________________________________________________

𝓢𝓴𝓸𝔃𝓲 𝓻𝓪𝔃𝓲𝓼𝓴𝓸𝓿𝓪𝓷𝓳𝓮 𝓽𝓮 𝓫𝓸𝓼𝓽𝓪 𝓿𝓪𝓻𝓷𝓸 𝓿𝓸𝓭𝓲𝓵𝓲:

Tanja Kovačič – Kreativna in zvočna psihoterapevtka. Po dolgih letih življenja in dela v Avstraliji, Ameriki in drugod po svetu, se je pred letom dni vrnila v Slovenijo, kjer zdaj svoje znanje in izkušnje deli na individualnih terapijah in delavnicah po Sloveniji. Končala je študij Kreativne psihoterapije v Avstraliji kjer je organizirala delavnice za odrasle in mladostnike o obladovanju stresa, tesnobe in reševanju osebnih odnosov. Znanje je nazadnje dopolnila še z zvočno terapijo na Academy of Sound Healing International. Njena največja strast so potovanja (notranja in zunanja), odkrivanje in učenje novih stvari, predvsem pa raziskovanje načinov kako najučinkoviteje pomagati ljudem da se skozi kreativnost spomnijo svojega bistva, osebne moči in svobode da lahko živijo optimalno življenje.

Milena De Viktory– bioterapevtka, mentorica za osebni in poslovni uspeh. Po mnogih osebnih izkušnjah s področja poslovnosti, je začutila, da to ni edini svet, ki jo zanima. S pomočjo različnih izobraževanj s področja alternative, med drugim karmične diagnostike pri Marjanu Ogorevcu, je postala tudi mojstrica Reikij-a. Svoja spoznanja in znanja deli preko Društva Feniks, z organiziranjem pozitivnih srečanj, meditacij, interaktivnih delavnic. Individualno energijsko pomoč je združila v programu Victory-ustvari ravnovesje. Strast do narave in čim bolj naravnega načina življenja uresničuje na prelepem predelu slovenske obale, ki je ovito v aromatična zelišča.







31 views0 comments

Recent Posts

See All

Salvia

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page